Sponsorater

Future Greenland 2024

14-15 maj 2024

Future Greenland konferencen er mødested for 450 beslutningstagere fra ind- og udland – det perfekte sted til eksponering og markedsføring.

Du kan vælge at blive enten sølvsponsor, guldsponsor og platinsponsor eller at sponsorere en service, som din virksomhed er eksperter indenfor.

Platinsponsorer

Pris: 18.000 kr. eller mere

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside. Logoet vil også blive vist på sideskærme i plenumsalen, og vil fremgå under ’platinsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet. Derudover vil det være muligt at promovere virksomheden i Katuaqs lobby, hvor borde og bagvægge stilles til rådighed (op til fem virksomheder).

Guldsponsorer

Pris: 12.000-18.000 Kr

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside. Logoet vil også blive vist på sideskærmene i plenumsalen, og vil fremgå under ’guldsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet.

Sølvsponsor

Pris: 6.500-12.000 Kr

Sølv sponsor

Dit firmalogo vil indgå i vores kommunikation i forskellige kanaler under overskriften “sølvsponsor”.

Deltager sponsor

Hvert konferenceår modtager vi en række anmodninger om gratis deltagelse fra NGO’er, borgere og andre interessenter, der er interesserede i at deltage, men uden midler til at betale gebyret. Vi tilbyder hermed firmasponsorer mulighed for at sponsorere et antal billetter til konferencen, som vi vil bruge til at tilbyde NGO’er m.fl. en sponsoreret deltagelse. De sponsorerede billetter vil blive tilføjet en pulje og fordelt til ansøgere op til konferencen.

GE sponsorerer gratis deltagelse for 20 studerende, og muligheden for deltagersponsorering er derfor rettet mod andre deltagere end studerende.

Hver deltager, der modtager et sponsorat, vil blive informeret om, hvilken virksomhed der har sponsoreret deres deltagelse. Deltagersponsorerne vil blive omtalt som sådan på Future Greenland hjemmesiden.

Pris: kr. 5.000

Sponsortjenester

Din virksomhed kan også vælge at sponsorere en service, som den leverer. Afhængigt af værdien af tjenesten vil virksomheden blive omtalt som sølv-, guld- eller platinsponsor

FUTURE of GREENLAND 2024 Ungdomskonference

13 maj 2024

Ungdomskonferencesponsor

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside under sektionen for Future of Greenland-konferencen. Logoet vil også blive vist på sideskærmene i plenumsalen, og vil fremgå under ’guldsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet under ungdomskonferencen.

Pris: 10.000-50.000 kr

Ungdomskonference platinsponsor

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside under sektionen for Future of Greenland-konferencen. Logoet vil også blive vist på sideskærme i plenumsalen, og vil fremgå under ’platinsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet. Derudover vil det være muligt at promovere virksomheden i Katuaqs lobby, hvor borde og bagvægge bliver stillet til rådighed under ungdomskonferencen.

Pris: DKK 50.000-150.000

Kontakt vedrørende sponsorat

Karin Egede
Z-meetings

Tel: +45 24484819
Tel: +299 48 24 48
E-mail: FG2024@zmeetings.com