Sponsorater

Future Greenland 2024

Future Greenland konferencen er mødested for 450 beslutningstagere fra ind- og udland – det perfekte sted til eksponering og markedsføring.

Du kan vælge at blive enten sølvsponsor, guldsponsor og platinsponsor eller at sponsorere en service, som din virksomhed er eksperter indenfor.

Hovedsponsor og partner

GrønlandsBANKEN er hovedsponsor og partner for Future Greenland.

Future Greenland konferencen – er en nøgle til økonomisk udvikling. GrønlandsBANKEN er stolt af at være en betydningsfuld bidragsyder til Future Greenland-konferencen. Vores dybe engagement i denne begivenhed afspejler vores stærke forpligtelse i Grønlands fremtid og erhvervsudvikling.

Future Greenland-konferencen er en katalysator for idéudveksling, innovation og vækst i vores samfund. Ved at støtte denne konference spiller GrønlandsBANKEN en central rolle i at skabe et rum, hvor visionære ideer og bæredygtige projekter kan blomstre.

GrønlandsBANKEN ser Future Greenland som en mulighed for at investere i vores fælles fremtid og skabe en stærkere, mere bæredygtig økonomi for Grønland. Vi tror på, at investering i uddannelse, teknologi og erhvervsmuligheder er nøglen til Grønlands økonomiske udvikling.

Platinsponsorat

Pris: 18.000 kr. eller mere

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside. Logoet vil også blive vist på sideskærme i plenumsalen, og vil fremgå under ’platinsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet. Derudover vil det være muligt at promovere virksomheden i Katuaqs lobby, hvor borde og bagvægge stilles til rådighed (op til seks virksomheder).

Se vores nuværende platinsponsorer her

Guldsponsorer

Pris: 12.000-18.000 Kr

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside. Logoet vil også blive vist på sideskærmene i plenumsalen, og vil fremgå under ’guldsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet.

Se vores nuværende guldsponsorer her

Sølvsponsor

Pris: 6.500-12.000 Kr

Sølv sponsor

Dit firmalogo vil indgå i vores kommunikation i forskellige kanaler under overskriften “sølvsponsor”.

Se vores nuværende sølvsponsorer her

Deltager sponsor

Hvert konferenceår modtager vi en række anmodninger om gratis deltagelse fra NGO’er, borgere og andre interessenter, der er interesserede i at deltage, men uden midler til at betale gebyret. Vi tilbyder hermed firmasponsorer mulighed for at sponsorere et antal billetter til konferencen, som vi vil bruge til at tilbyde NGO’er m.fl. en sponsoreret deltagelse. De sponsorerede billetter vil blive tilføjet en pulje og fordelt til ansøgere op til konferencen.

GE sponsorerer gratis deltagelse for 20 studerende, og muligheden for deltagersponsorering er derfor rettet mod andre deltagere end studerende.

Hver deltager, der modtager et sponsorat, vil blive informeret om, hvilken virksomhed der har sponsoreret deres deltagelse. Deltagersponsorerne vil blive omtalt som sådan på Future Greenland hjemmesiden.

Pris: kr. 5.000

Se vores nuværende deltagersponsorer her

Sponsortjenester

Din virksomhed kan også vælge at sponsorere en service, som den leverer. Afhængigt af værdien af tjenesten vil virksomheden blive omtalt som sølv-, guld- eller platinsponsor.

FUTURE of GREENLAND 2024 Ungdomskonference

Ungdomskonference platinsponsor

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside under sektionen for Future of Greenland-konferencen. Logoet vil også blive vist på sideskærme i plenumsalen, og vil fremgå under ’platinsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet. Derudover vil det være muligt at promovere virksomheden i Katuaqs lobby, hvor borde og bagvægge bliver stillet til rådighed under ungdomskonferencen.

Pris: DKK 50.000-150.000

Ungdomskonferencesponsor

Dit firmalogo vil blive præsenteret i vores kommunikationskanaler, herunder Future Greenlands hjemmeside under sektionen for Future of Greenland-konferencen. Logoet vil også blive vist på sideskærmene i plenumsalen, og vil fremgå under ’guldsponsorer’ på roll-ups i konferenceområdet under ungdomskonferencen.

Pris: 10.000-50.000 kr

Se nuværende sponsorer her

Kontakt vedrørende sponsorater

FUTURE OF GREENLAND

Christian Keldsen
Grønlands Erhverv

Email: ck@ga.gl
Tel: +299 36 37 10
Mobil: +299 55 99 99

FUTURE GREENLAND

Karin Egede
Z-meetings

Email: FG2024@zmeetings.com
Tel: +45 24 48 48 19
Tel: +299 48 24 48